Épületenergetikai és építészeti tanácsadás - Kispest, XIX. kerület, Pestszentlőrinc XVIII., Pesterzsébet XX:, Kőbánya X.

Épületenergetikai és építészeti tanácsadás

Elérhetőség

Wurdits Orsolya

okl. építőmérnök

épületenergetikai tanúsító

műszaki ellenőr

felelős műszaki vezető

06/30 9666 230

wurditso@gmail.com

Wurdits Stúdió Bt.

1196 Budapest, Esze T. u. 88.

Épületenergetikai és építészeti tanácsadás

Szigeteltetné a házát, salétromos a ház fala, omladozik a vakolat, repedések vannak a házon, nedvesedik a ház fala, korszerűsítené a házát/lakását?

Minden tulajdonosnak vannak elképzelései, hogy mit szeretne a nehezen összegyűjtögetett pénzből elvégeztetni. Nem is gondolnak arra, hogy milyen következményei lehetnek egy-egy nem megfelelően, vagy nem megfelelő sorrendben elvégzett munkának (pl. ablakcsere után penészedik az ablaktok a falcsatlakozásnál, vagy olyan helyeken is megjelent a penész, ahol eddig nem volt, vagy egy homlokzat szigetelés után a belső vakolat ledobódik, megnő a lakás páratartalma, nyílászáró csere, vagy fűtés korszerűsítés és homlokzati hőszigetelés sorrendje).

Minden ház más és más! Épületenergetikai és építészeti tanácsaimmal tudom segíteni a felújítani vágyókat, miként, milyen sorrendben, milyen anyagok használata javasolt, illetve energetikai számítások végzésével az optimális hőszigetelés vastagság, kivitelezési sorrend megtalálásában.


Ház/lakás vásárlás, átalakítás esetén is értékes tanácsokkal szolgálhatok az elvégzendő munkákról, azok sorrendjéről, várható bekerülési költségéről, ill. tájékoztatni tudom Önöket a megvásárolandó épület pillanatnyi állapotáról.